Vařte zdravě
Quiche s tempehem

Quiche s tempehem

Oblíbený lotrinský quiche, neboli slaný koláč, jsme udělali v odlehčené variantě. Místo slaniny jsme použili tempeh a tučnou smetanu jsme nahradili sojovým jogurtem a sojovou smetanou.…

Cizrnová musaka

Cizrnová musaka

Musaka je tradičním zapékaným pokrmem Blízkého Východu. Nejznámější variantou je musaka řecká, které dominuje mleté maso. Avšak my jsme se vrhli na její bezmasou variantu, kde je v…

Šťavnaté flapjacky

Šťavnaté flapjacky

Už jste pekli domácí müsli tyčinky? Že ne? Tak s chutí do toho. Je to mnohem rychlejší a snažší než jste si mysleli. Připravili jsme pro vás ten nejlepší recept!…

Zapečené cukety

Zapečené cukety

Cukety nejradši děláme v létě, když je sezóna a baví nás na nich, že pokaždé si do nich můžete dát něco jiného. Výborné jsou taky s řepou nebo řapíkatým celerem. Zkuste si je…

Chcete jíst jinak? Napište nám, rádi poradíme a najdeme vhodné potraviny a recepty.