Rajčatovo-fazolová polévka

Datum: 25.11.2014
Rajčatovo-fazolová polévka

Udělejte si nejlepší a nejrychlejší fazolovou polévku. Pokud použijete bio sterilované fazole a cizrnu, budete ji mít hotovou za 15 minut.

200 gčervených fazolí
200 gcizrny
200 gsekaných rajčat
 vývar (wurzl)
2 plšpaldové/ječné celozrnné mouky
4 plolivového oleje za studena lisovaného
podle chutisůl, pepř
čerstvýlibeček

Postup:

  • Olivový olej s moukou opražíme.
  • Přidáme sekaná rajčata a dolijeme vodou.
  • Přivedeme k varu a vaříme 3 - 5 minut.
  • Přidáme vývar (wurzl), fazole, cizrnu.
  • Dochutíme solí, pepřem a čerstvým libečkem.

 

Chcete jíst jinak? Napište nám, rádi poradíme a najdeme vhodné potraviny a recepty.